im gonna touch the sky

Nu sitter jag bara hemma, har absolut inget att göra. Lyssnar på 'Shut it down' Idre & Charlie feeling på hög nivå (: Ska nu göra göra så att min 548654156812 (nästan, haha) mejl visas som visade. Skit jobbigt att man måste bläddra i sidorna ju, om man tycker på markera alla så borde väl alla markeras eller? Tydligen inte.
Riktigt irriternade att skolan är imorgon med, att jag inte vet hur jag ska göra med mitt hår, att när man har tangentbordet i knät så åker det bara ner hela tiden, att luggen är i ögat och att högtalarhelvetet inte fungerar. Känner mig faktiskt lite irriterad, haha.
Btw, är det samma lilla Justin som sjöng 'With you' -08 som Justin Bieber? Blir förvirrad, men ärligt talat tror jag faktiskt att det är samma.. haha, hur gammal är hen egentligen?



Det var vist samma Justin, här har ni honom som vi hörde honom för första gången. Med text, det fanns det inte på den tiden, haha.



och här har vi honom nu


robert + kristen (:

Nu har jag gått runt i några dagar och varit glad över att det har stått i tidningarna att Robert Pattinson & Kristen Stewart äntligen har erkännt att dom är ett par. Men så kommer min glädjedödare till syster och säger att det var skvallertidningen 'The Sun' som omformulerat hans svar på en gala för någon veckan sedan. Typ:

Journalist: Går ni tillsammans hit?
Robert: Ja.

aha!? Jag tror iallafall att dom är tillsammans, så de så. 


Igår när dom landade i New York. 
Robert ska iallafall på 'Remember Me' premiären. (;
 


film!

Idag var det konfa nästan hela dagen, sen hände det väl inte så mycket.
Jag och syster min glodde på "10 things i hate about you" från -99, med b.la Heath Ledger. Han är/var snygg (;
De var ju inte direkt första gången jag såg den filmen men aja :) 


 

rubrik

Vi va ju i stan igår, hittade massa grejor, men det blev ett par solglasögon, haha. Längtar sjukt mycket tills de kan börja komma till använding, är riktigt trött på det mörka kalla, som har blivt slask nu med. Det blir fan inte värre. Nu vill jag har vår, när man kan ha converse och tröja när man går ut. Men iaf när vi va i stan igår så märkte jag allt allt jag såg tänkte jag mig tillsammans med shorts..haha, åh, denna kan man ha på kvällen och så kan man ha en fläta... Skulle köpt tofsar och hårnålar med men det kom jag på när jag va hemma. 

Jaja, Liza kom hit igår och vi kollade på kvarteret skatan och sommar med göran. Den står ju i min filmhylla nu♥ hahaha. .
Nu bär det snart av till konfan, i olsfors denna gången.. Tråkigt, eftersom att jag borde ha spelat match nu. Eller ja, tråkigt i vilket fall, men ännu värre nu.

Nu bär det snart av till konfan... i olsfors denna gången.. tråkigt eftersom att jag borde ha spelat match nu. Det handlar om vilka som vinner serien ju. Ärligt talat... jag tror att dom vann, haha. Mitt lag alltså.
Later

07:48

Ciao. Nu ska jag snart till skolan, Hanna borde komma snart tror jag. Har engelska prov, som jag inte hann plugga till igår, men det ska nog gå bra ändå hoppas jag.... Ska bara läsa igenom det med någon australiensk skola igen, har ju gjort det en massa gånger på lektionerna på sista tiden, men det kan jag göra på bilden eller något.  Efter skolan blir det stan med Liza, och sen kommer jag nog och uppdaterar igen... Haha. later


?!

Fyfan vad irreterad jag blir. Istället för att plugga och städa har jag bara suttit här och haft tråkigt. Jag har kollat bloggar om och om igen, och undrat vad man kan göra mer. Varför tänkte jag inte ens på att stänga av? Ibland undrar man alltså.

Dagens citat från Egoina

"Varför heter det mens? Den borde heta kvinns".

KLOCKREN!

lite tankar



Mina första tankar när jag såg denna bilden:
-Vem fan är det?
-OJ. Det är ju jag.
-Fan va profsig jag ser ut med bensindunken i handen.
-Hjälp. Undrar hur det gick. Jag vet ju inte hur man tankar.
-Rätt blond var jag.
-Färga tillbaka till sommaren kanske?

oops.



såhär vaknade jag i går. Skulle nog inte kännas jätte bra att komma in på provet sådär, haha.

underbar!


tuesday

Hann inte blogga igår, hade spanska prov idag. Gick inte speciellt bra tror jag inte, svarade inte på så mycket. Jag har typ halkat efter mer och mer känns det som, och nu fattar jag absolut inte någonting. Har inte lust att sitta där med henne och hon ska förklara, och ingen kan hjälpa mig. Saknar Margarita, när man kunde skylla på att hunden hade ätit upp läxan och man kunde prata på proven.. Haha, det hade jag verkligen behövt nu.
Jaja, skulle egentligen städat mitt runm idag...men det blev aldrig av. Haha, får ta det imorgon...kanske.
puss


the annoying orange ♥




1234

There's only 1 thing 2 do, 3 words, 4 you. I love you.


måndag.

Liza tycker att hon kan följa med sin brorsa till Thailand idag.
Liza är sugen på kladdkaka.
Liza's syster Emma är också sugen på kladdkaka.
Liza pratar om sej själv i tredje person.
Liza har skottat hela altanen idag.
Liza övar på franska glosor.
Liza och hennes syster Emma ska nu baka kladdkaka.

PUSS.

kläppen! ♥

Nu ganska mycket i efterhand kommer några bilder från Lima !
Jag lägger inte upp bilder på människor, jag har nästan inga och jag vet inte om dom vill vara med här ;)






Det där gjorde skitont.





stentuff.

Japp, där var några.
Lägret var sjukt kul! Kan verkligen inte vänta tills nästa.
Jag har lite smått lägerdepression.. vill tillbaka till människorna, skidorna & ALLLLLT!
Känner mig ensam, efter att ha haft folk runt en i en vecka och helt plötsligt kommer hem!
aaschh.. integillaintegillaintegilla.

Vi hade Talang en kväll och då var det några killar som skulle göra det otroligt äckliga typiska läger-grejen.
Den första killen borstar tänderna och spottar sedan i ett glas. Den andra killen doppar samma tandborste i samma glas som den andra killen har spottat i och börjar borsta, och ni fattar grejen. Den sista personen gör samma sak och i slutet dricker han upp allt. Då kan ju den nästsista personen göra det lite värre för den sista genom att borsta lite i öronen och så med..  Det är mysigt.

HAHA.


struts...?

Har ganska svårt att komma på saker att blogga om, skulle kunna skriva om Idre, men det känns som att alla redan vet det som behöver vetas...  Så i brist på annat kan jag ju lägga upp detta:



Jag och Emma hittade den på en ö som vi hade tänkt tälta på...och som jag och Liza gjorde. Haha, så sjukt, den var verkligen jätte stor. Trodde att det va en struts först...

tjuvlyssnat.se

Två tjejer ~15 sitter och pratar.
Tjej 1: Du vet Edward… sååå snygg.
Tjej 2: Nähä?
Tjej 1: Jo, alltså… jag är nog kär i Edward.
Tjej 2: Onödigt. Han har Bella, har du ens läst böckerna? Det är inte lönt att ens försöka…
Tjej 1: Men herregud Malin, Bella är påhittad.

wihoo!



Samtidigt som "Remember Me" kommer ut på bio så kommer "Eclipse" -trailern ut!
 i can't wait!

12 Mars... ♥

några av dom nya eclipse bilderna! ♥























hemma!

Är nu hemma från Kläppen och jag längtar redan tillbaka.
Samma som förra året har jag nu lägerdepression, vill bara tillbaka till alla människor och allt.
Jag skriver mer och lägger in bilder imorgon eller någon annan dag :) Är rätt trött nu, har inte sovit så mycket denna veckan ;) hihi.


idre 16/2

Tro det eller ej, men jag lever... Nu sitter jag och Louise och äter Ben & Jerry's ♥ Eller jaa vi äter inte längre. Vi gjorde, hehe.

Idag gick vi ut lite senare i backen, det var inte så bra väder, så glajjorna kom till användning! Fick ju små isbitar ögonen annars ju. Vi käkade våffla i en liten stuga i skogen. Sedan fortsatte vi åka innan vi åkte hem och åt lax med överkokta potatisar, mamma är potatiskokarn!

Har ju inte berättat om gårdagens hopp... ska fan va glad att jag kan berätta om det. Haha nej, så illa var det inte. Åkte iallafall lite off pist, och Louise ropade akta hoppet! Jag fattade inte vilket hon menade, för det såg bara ut som en kulle, så jag fortsatte i samma fart. Och vips låg jag på magen och skidorna låg någonstans bakom mig.. Men jag klarade mig!

Hoho, måste ju skriva att mamma ramlade i knappliften! Hon stog efter mig i kön, och när jag hade åkt i väg stannade liften, och jag kollade bakåt. Där låg mamma med lysande rött ansikte, hade det funnits bilar där hade de stannat. Men hon kom upp snabbt, och tog en ny.







Ny update imorgon, klart slut från Idre.

idre!

Hej.
Efter 8-9 timmars bilresa har vi äntligen kommit fram till Idre. Stugan är hyffsat mysig, och det är nerförsbacke till liftarna, så man kan typ glida dit. Så det blir ju inga problem att ta sig dit. Effektivt. Man blir ju skitsugen på att åka när man ser alla goa backar och det fina vädret.Har inte hört en enda svensk sen vi kom hit, bara danskar överallt. Panik! Jag hatar språket. 

Vi var nyss nere och köpte liftkort och så fixade jag skidsakerna, så nu är vi redo! 



Haha, tro det eller ej, men detta var den finaste...

 


Världens sötaste kom till Globen!


Han snackar skånska också.. ♥

hos louise!

Ciaooo, är hemma hos Louise nu och laddar inför imorgon! Vi har ätit go mat & snart blir det efterrätt. ♥ Hoho. Har äntligen sett Louises nya rum, fint var det! Hon har har satt upp en text, budskap säger Louise, på väggen som är "I have a dream" Skitfint! Nu är det dags för efterrätt, hörs imorgon! ♥ 


kläppen ♥

Imorgon drar jag till Kläppen! kommer inte kunna blogga på några dagar, men bilder kommer det lovar jag!
Tills dess får ni se på några bilder från förra året (;








for haiti



Ny inspelning, nya artister, får gåshud. 

Jamie Foxx -LL Cool J -Will.i.am -Snoop Dogg -Busta Rhymes -Swizz Beatz

 

flying solo



Alla som har koll vet att David Henrie är med i Wizards of Waverly place. Haha.
 Enda orsaken till att jag lägger upp denna videon är att dom snackar om Sverige.. och det är bara kul dom första tre minuterna men ahh. (;

vi drar till fjällen



Hoho, nu är jag sjukt taggad, haha. Vi åker imorgon klockan 6, och pappa har gått med på att stanna och äta (!) så vi kommer väl fram vid 3 eller något. Har packat nu, och tror att jag är klar faktiskt. Om jag inte är det är det synd för väskan är proppfull. Har säkert glömt hälften och tryckt i onödiga saker. Kan avslöja att jag inte skulle bli förvånad. Har ju mobilt bredband, så det kommer bli bloggning under veckan. Kanske inte varje dag, men någon dag. Antagligen mest bilder, men jag får se.



Förra året!

moulin rouge



TJAA!
Efter skolan började jag packa till KLÄPPEN! jag är sjuukt taggad!
Ikväll har jag & syster min sett på Moulin Rouge också.
Hörs imorgon!

äntligen min ;) haha


gonatt

Tjao. Huvudet värkar som fasen, men nu ska jag sluta med den jävla no:n. Ska göra iordning mig nu och sen blir det nog ett avsnitt eller två av Grey's, har ju blibit värsta kvällsvanan nu (:
Hörs imorgon.

öhh ?

You: i didnt really get that.
Stranger:
So you don't understand that, but I seem stupid? Wow, that's very "smarticle" of you.
You: im from sweden, my engish is pretty bad.
Stranger: Oh, a person who pretends to be from another country.

yeah.



Bo i huset som Bob Marley bodde i på 70-talet i Bromma? Det är iallafall till salu nu.
Det hade vart något att skryta om ;)

nananana(:

Sitter nu och pluggar till  sv - och no provet, HK, franska, engelska och en musik inlämning. Kul att lärarna sprider ut proven och gör det lite bra för oss... PFFFFT!
Fast nu sitter jag och pratar med en polare som är i USA! Det är coolt.
SES!

poetry slam

Idag var det Poetry slam halva dagen! När dom öppnade in till aulan sprang alla in och Maja fastnade och ramlade mitt i allt. Hon fick några över sej och alla andra sprang förbi och skrattade. Maja låg med huvudet i marken och händerna rakt fram. Som att hon skulle tillbe buddah eller något. Jag har nog aldrig skrattat så mycket!
Det spelas upp i mitt huvud hela tiden och jag skrattar bara jag tänker på det.
HAHA.

9/2 - 5 dagar kvar (:

Hejhej. Efter ett fall ocg ett nästan-fall är jag hemma ifrån skolan. Kan ju säga redan nu att min dag kommer vara att plugga no, svenska, musik & egentligen behöver jag göra spanska och engelska med. Men jag känner att jag prioriterar proven.
Jag hör av mig imorgon.



haha, suddigaste bilden någonsin! Det är med min webcam, och jag lyckas aldrig ställa in skärpan! Haha

....

Sitter nu med min musikanalys. Ärligt sitter jag väl mest och snackar på omegle.

Stranger: Hello
Jag: hi,  
stranger: asl?
Jag: 15 f sweden, you?
stranger: ohh, jag med :)

Haha. Det var ju dagens. Hur stor är chansen att man börjar snacka med en 15 årig tjej från sverige?
Heelt sjukt.

Ska nog sluta lägga ut saker från omegle. Men det är det enda jag håller på med nuförtiden.

haha

Haha, började skratta sjukt mycket när jag läste att Liza hade blivit beroende av omegle, för det har jag med. Haha, igår skrev jag & en kille och jag skrattar fortfarande ;)
stranger: webcam?
you: yes.
stranger: give me your msn?
you: not until you do one thing, please do it.
stranger: what?
you: tell me what, jag är dum i huvudet som tror att hon kommer ge mig hennes msn, meens in english.
stranger: okey. wait a minute.
you: a minute max, i havent got all day.
stranger: I am an idiot who thinks that she will give me her msn
stranger: tell me it isnt true.
you: yes it is sweetie. bye

:)

Stranger: Hello!
You: hello, where are you from?
Stranger: india
Stranger: you?
You: sweden
Stranger: cool
Your conversational partner has disconnected.

You: hi
Stranger: asl?
You: 15 f sweden
You: you ?
Stranger: 16 m indonesia
Stranger: what is your name?
You: cool
Stranger: thanks
(menade att det var coolt att han kom från Indonesien)

Stranger: hi i am male and 18 years old and i want talk on msn
You: hi i am female and 15 years old and i don't wanna talk on msn. bye!

Har blivit lite smått beroende av omegle.com
haha.


omegle.com!

Har suttit i flera timmar och pratat med en kille från New York, har verkligen pratat om allt mellan himmel och jord.
Han vet inte vem Zlatan är eller vilka Abba var och han vet inte skillnaden på Sverige och Schweiz.
Haha. Det var kul.
Han bad mig fråga honom massa saker och när jag inte kom på ngt mer:

Jag: How is my english?
Han: Its actually pretty good. Im surprised. You understand most of what im saying.
Jag: Yeah, I guess you understand when i not understand.
Han: yes.

hahahaha.


lördag!

Någon timma efter att jag gått upp idag började jag plugga franska glosor. Kul start på dagen. Sen blev det mormor's mat! & jordgubbar, det gillar vi STOOOORT! Nu måste jag egentligen börja på min musikanalys och plugga inför no-provet, men jag vill inte c:
hihi


hahaha

You're now chatting with a random stranger. Say hi!
You: hi
Stranger: hello
You: bajs?
Stranger: no
Stranger: no bajs
You: much bajs
Stranger: not at all
You: yeeeeeeeeeeees! if i say so, so it is!
Your conversational partner has disconnected.

omegle.com

Stranger: horny?
You: no
Your conversational partner has disconnected.

fredag!

Nu sticker jag till  skolan och sen blir det stan med Liza om jag fattade rätt! (y) hörs efter det.

21:53

Hoho, nu har jag kommit hem från Linneaaaa. Eller aa, det va ganska länge sen. Vi spelade Dropple, haha. Varje gång jag förlorade bet jag mig i handen, och linnea körde på örfil, har fan fortfarande ont och är ganska röd. Kul att du bloggar Liza. Verkligen. Puss!

envis? ;)



Haha en bild från sommaren, midsommarafton om jag inte minns helt fel. Tror att jag var påväg ner till ängen för att dansa runt stången ;) Denna lilla hundvalpen ville inte kolla in i kameran. Detta är väl typ sjuttioelfte försöket och enligt mig syns det på min ;) haha


hahaha

Haha, kollade in hos knivlisa och såg vad hon hade skrivit, hon hade hittat en blogg som skriver:
Kund: Jag heter Peniz, med Z INTE med S !
Jag: Ja,ja, men vad heter du i efternamn? (Vid det här laget är jag ofantligt sugen på att fråga om han möjligtvis heter Kulpåze, men jag behärskar mig)

Bara jag som tyckte att det var jävligt kul? ;)


stan :)

Tjaao, har precis kommit hem ifrån stan nu. Köpte en bh, & inget fika! ;) haha. Riktigt bra gjort av oss tycker jag. Var btw nära på att missa bussen i morse, eftersom att det är värsta snöberget där jag går till bussen. Jag offrade mig och gick igenom det, och fick såklart snö i hela skorna. Nästa vinter ska jag fan ha skor som är som byxor ;) haha.

godmooooorgon!

Ska till skolan om 45 minuter, gick upp vid 6 idag..?!
Men det var mamma som väckte mej för hon skulle iväg, och då kunde jag inte somna om.
Har faktiskt inget mer att skriva så vi ses efter skolan!


.

jag hade tänkt lägga in en bild som va så rolig att alla skulle skratta ihjäl sig. Jag lovar.
Men nu hittar jag inte sladden.

från matsalen

Hade precis ställt mig i matkön när en kille kom halv springande.
- Faan, toan dirr! Sa han till en utav hans kompisar bakom honom.
Höhö.

måndag 1/2

fatta besviken jag blev igår när jag hade dushat på  typ 3 minuter & gjort iordning mig snabbt som fan och sattit mig i sängen. Och när jag satte på teven och sedan kollar i det där man kan kolla vilka program det går ser jag att en annan del av köping började 20.30 och inte 21.30.
Livet är förjävligt ibland asså.

RSS 2.0