foootboooll!

Idag var det BUA-cupen som gällde! Vi fick väl inte in så mycket mål, men det var väldigt roligt att spela iallafall.
Nu snart blir det träning igen, JAG ÄR TAGGAD!


haha,


herregud.

the black eyed peas

black eyed peas senaste album heter "the e.n.d" och jag har i hemlighet haft lite halvpanik över det. Jag har liksom trott att dom ska sluta och detta är deras sista låtar. Men, idag kollade jag på spotify och såg att the e.n.d = the energy never dies.
 

Fan asså det var som jag trodde. Jag visste det innerst inne. Hehe.

jag & emma

Har kollat på sommar med göran & städat undan typ 1 t-shirt idag. Har söndags ångest och orkar verkligen inte med skolan&kylan.
Nu vill jag till Idre och åka en jävla massa skidor med louise & sedan vill jag ha 40 grader varmare. Minst.






trångt..

denna veckan har mamma sovit i min säng, & inte för att vara sån, men det var ganska trångt.


22:43

Hejhejhej. Har varit i stan med Liza idag, & skulle egentligen köpt massa kläder, men som alltid när man har pengar och är inställd på att köpa något hittar man ingenting. Riktigt irriterande! Godis blev det iallafall, surprise! Men vi kan ju skylla på att det är fredag? ;) Haha som Liza sa, vi har alltid ursäkter till varför vi skulle kunna köpa godis, måndag-nyss helg, och då åt vi ju faktiskt inte så mycket ju... tisdag: träning ikväll, så då gör det ju inget! onsdag-mitt i veckan, härligt med lite helgkänsla, torsdag-fredag imorgon, nästan helg alltså. fredag-helg! Haha, även om det kanske verkar så, så äter vi faktiskt inte varje dag..hehe.
Nog pratat om godis, nu ska det ätas. Hej.

Åsögatan 176

hahaha, kollade nyss på egoinas blogg, och var ju självklart tvungen att gå in på eniro.se och säka på Åsögatan 176. Fyfan va sjukt/kul.

vm

Mamma: Min kompis vann en resa till Sydafrika under VM i sommar, hon vann det under idrottsgalan. Så hon kan se både kvartsfinal & semi.

Jag lyckas inte ens vinna en liten ahlgrensbilar-påse på Liseberg.. men kul att det går bra för andra...


gleeeeeeeeeeee ♥

Har laddat hela dagen efter Glee och Made in Sweden. Men nu har ju Glee uppehåll denna veckan, attans!
 

från svenskan






Vi har nästan ingen tid kvar att bli klara med våra diktannalyser nu och jag & lisa har massa kvar att göra... Men det går inte snabbt ;)
mobilbilder...

BAGAR'N


woops, hehe.



FÄRDIGA! kärleksmums, mösatörver, mockarutor, chokladrutor eller vad man nu kallar dom :'D
Det ser ut som att den håller på att sjunka ihop, men jag tror att jag tog kortet konstigt..? Eller jag vet inte, gott var det iallafall!
När resten av familjen kommit hem gjorde jag tacos också, fast det tog jag inget kort på. Men dom flesta vet nog hur tacos ser ut ;) haha!

ordning och reda...

Nu har jag rensat bland mina bilder, och allt suddigt, för mörkt eller bilder där ingen tittar in i kameran eller ser fin ut (haha) är nu borta. Känns skönt men ändå oskönt. När man håller igång deleteknappen blir det lätt att man raderar på utan att märka att man tar bort fina bilder. Men jag har kollat igenom papperskorgen, och som det ser ut nu kommer jag inte sakna någonting.
Hoppas att ni har haft roligare än jag idag..haha! Simma lugnt.

sommar♥



Lite bilder från i sommras när Liza var hos mig! Riktigt mysigt hade vi. Alla har antagligen sett alla de här bilderna, men jag tycker nästan att det är ett måste att de finns på bloggen? Har så lite fina bilder att jag nästan tycker synd om mig själv (liza läs: du ska få mitt usb-minne och du ska lägga över eftersom att du har massa) Har ni andra (ni andra = ni vet vilka ni är) fina bilder på er och andra tackar jag inte nej! :)


bye pernille holmboe


Är lite efter med att skriva detta, men va bra att dom äntligen bytt modell för Gina!
Dom får gärna byta ut musiken bara också..

skägg!



Jag tror att det är till någon film han ska spela in, men allvarligt talat.. Ser inte bra ut!

konfan!

Tjao, nu har jag kommit hem ifrån konfahajken, har haft det trevligt som vanligt, mycket skratt & godis! ;) haha. Vet inte hur andras konfa är men våran är ändå ganska bra tycker jag..Inte så mycket typ, lär er bibeln utantill, nu.
Haha mamma faila lite när hon skulle hämta oss, det tog 2 timmar för henne att hitta.. tur att hon va i tid hemmifrån! ;) hon måste nästan ha räknat med en felkörning?


hejdå!

nu har jag packat klart! Godiset har jag verkligen koll på att det är med, haha.
haha, har verkligen inget att blogga om, men ville ju skriva lite innan jag åker.
Städat har jag gjort med!(y)
hörs imorgon,
simma lugnt!

konfa

Om några timmar ska både jag & maja på konfaläger. Jag är taggad till tusen.. eller inte. Här är iallafall bilder från förra lägret i september eller något sånt ;)
 

bikter ;)

jag vill att mina föräldrar ska skilja sig. dom bråkar aldrig eller nått men jag vill ha 2 rum.

hej, ja brukar pulla till Dr Phil, är det nåt konstigt med det?
Älskar hans flintiga skalle..

Min första kyss var med en kille på Clas olssons.
Han var 25 år.
Jag är 14...

Jag gillar att äta sperma, jag vet inte varför men..det är bara så.
det lixom smälter i munnen.

Jag skryter om att jag har haft sex jättemånga ggr för min kompis, men jag har egentligen bara haft sex en gång, och då fick han inte ens in den!

Haha, finns så mycket mer, men här är några! :)


gunde är min idol



sjuk,

Stannade hemma ifrån skolan idag eftersom att min hals dödar mig. Alla streptils är slut med..prutt.
Har absolut inget att skriva om just nu eftersom att det ända jag har gjort idag är att titta på teve, så vi hörs senare!


Bilder från skridskoåkningen!












svar

Vi har fått en kommentar av fyra vänner som säger såhär:
- Vi tycker att ni kan lägga ut mer roliga bilder, och mindre videos och sedan blogga mer om roliga saker, som folk faktiskt vill veta :D<3

Här är vårat svar.
Vi skulle väl kunna lägga upp mer "roliga bilder", men vad är det som är roligt? bilder på oss? vi förstår inte riktigt vad ni menar där faktiskt.
Mindre videos? vi lägger upp det vi vill och det vi tycker är kul. Vi tvingar ingen att titta. 
Att blogga om mer roliga saker? vad är roligt? detta är våran blogg och här bloggar vi om vad vi vill, om det är så tråkigt så måste man inte läsa.. ;)


jag har världens bästa mamma!



I mitt hus får man märka det man vill ha kvar. Nu har mamma satt en lapp på den sista chokladbollen, till imorgon när vi ska på "utflykt". Haha, nej men vi har halv friluftsdag så då ska jag, Maja & Louise åka skridskor! Jag är som bambi på hal is men man får väl hoppas att det ska gå bra. Det kommer säkert upp bilder från det också ;)

PUSS!

snabbt och kort ;)

Har lite tid över, så jag tänkte att jag kunde blogga lite eftersom att ajg helt glömde av det igår fast att jag satt vid datan en stund.. Nu ska jag snart till skolan, en tråkig dag utan något speciellt egentligen. Börjar med spanska, självmordstankar på hög nivå under en timma alltså ;) Cp igår som liza redan har sagt, inte den roligaste enligt mig heller.. Men vi va iallafall bara 95or, alltid något bra!
puss

Fotbollscupen var i en ishall med ca. åtta lag som spelade. Det gick väl inte så bra för oss, vann en och förlorade två. Det var alltså inte direkt den roligaste cupen jag varit på ;)
Nu ska jag snart plugga franska glosor och se på One tree hill!


pulkaa!

Var på första ungdomssamlingen för iår idag. Vi åkte pulka, hihi. Skulle göra ett sista åk, såklart, och jag tänkte vara lite cool då så jag tänkte åka i guppet. Man kände att både jag & pulkan kom i luften, och för en halv sekund kände jag mig som som han på bilden. Hur ont landningen gjorde tar vi sen, men det gick faktiskt väldigt bra. 
i'm a superman.  


När jag kom hem var det både Benknäckargänget & Rocky Balboa, så jag satt och glodde på dom filmerna ett tag. Imorgon ska jag spela fotbollscup!


haha






pizzabagarn!

För typ 45-minuter sen blev jag jätte hungrig, så jag satte på ungen och tänkte att jag skulle äta en sån där pizza. Så satte jag in den tjugo över, och den skulle vara klar lite över halv. Tiden gick lååååååååångsamt, och sen helt plötsligt va den tjugo i. 
Men lugn, den klarade sig. 




sherlock holmes




Bion som jag var på för ca. 1 vecka sen. Den var väldigt bra, så se den om ni vill! :)

:)



En söt text som jag & Maja hittade för några dagar sen, hihi :)



Jag lyckades att hitta videon! ♥
Första gången jag såg denna var det inte långt ifrån att jag låg på golvet och asgarvade.
Det är ju kul att Peter Facinelli är med i parodin också ;)


hahaha

Hahaha, hittade ett inlägg på våran gamla blogg;
pappa: vi skulle ju kunna ge den där teven till gårdhem.
jag: gärdhem heter de.
pappa: jaja.
jag: men ring till dom då
(pappa går in på eniro och säöker på gårdhem)
pappa: de finns ju inget nummer till gårdhem!
jag: gärdhem
(pappa söker igen)
pappa: nehhej, inget nummer till gårdhem heller.

Hörselskadad?

mhm.. tack!

Liza: gud vilken hemsk bild! varför la vi upp den?! 
Maja: Om du ska se ut som någonting tycker jag mest du ser ut som en albinokanin...
Liza: tack, kul att du är ärlig!  

Bild från första inlägget.

här ska det stå en rubrik!

Vi vet att headern inte är den finaste men vi tyckte att den iallafall var bättre än den förra ;)
SES SEN!


?!

Illa! När man söker på lizaochmaja på google kommer det bara fram toalett mode inlägget som Egoina har skrivit. Hur tar vi detta?!

dags för glee

Har inte gjort någonting idag, skit jobbigt att va försyld ju! Ingen träning blev det heller, man ska ju inte träna när man är försyld. Och eftersom att vi tränar ute med så hade det ju knappast bättrat på min sjukdom, haha.
hinner egentligen inte blogga nu eftersom att jag ska se på glee, men jag ville lägga in ett sista inlägg för idag!
simma lugnt ;)


TORSDAG

Missade bussen efter skolan och eftersom det var en halvtimma kvar tills nästa buss skulle komma så gick jag & några till hem. Vid sidan av vägen satt det en tant i snön och en annan tant stod jämte, men den stående tanten fick inte upp den andra så där hjälpte vi till. Dagens bra gärning ;)
Nu ska jag göra lite matte eftersom det är prov imorgon. Sen blir det träning!
 

Bild från Kläppen, förra året.

sol & värme tack!

Nu har jag kommit hem ifrån ännu en slitsam dag i skolan, heh. åt precis en banan som va typ grön, och när jag bet i den blev det sådär strävt i hela munnen. Hur äckligt är inte det då?
Har även blivit försyld..jobbigt värre, så det blir ingen träning ikväll.
Vill så gärna ha tillbaka värmen, och därför blir det bilder från när jag va på kanarie öarna typ vid dennatiden förra året.








50-års kalas!

hann inte blogga igår eftersom att jag va på min mosters 50-års kalas! Jag hjälpte till i köket, medans hon höll på med gästerna och så. Fyllde på salladerna, diskade, fyllde på kaffe, tårtor & bröd. Vet inte hur mycke tallrikar och bestick och sån jag diskade igår alltså. Jag hann knappt äta  själv, haha.
Molly va där såklart, hon bor typ hos eva nu, och så va det någon annan sjukt söt hundvalp där som hette folke eller nåt. Värsta tråkig ju, när man skulle klappa den sprang den iväg. hahaha, den familjen som ägde den sprang runt och jagade den för att få tag i den.
Inga bilder från kvällen blev det, jag han  inte få med mig kameran eftersom att jag vaknade klockan 8. Och det va för mörkt för att ta med mobilen. Och hur roliga skulle kort på folk som tog mat på bli egentligen?
jaja, idag är jag iallafall i tid, och nu måste jag fortsätta göra iordning mig.
Även om eva inte läser kan jag ju säga grattis i efterskott!
puss!/maja

SNL



Tänkte att jag skulle lägga upp denna med då, fast den är väl inte jätteny heller. Det finns fler av dom men hittar dom inte nu. Men dom kommer säkert upp också ;)
Taylor Lautner i SNL.

pepparkakshusplundring

Har ju glömt att lägga in bilder från pepparkakshus-plundringen ;)

Från:




Till:


new moon parodi!



Många har redan sett denna videon men jag måste lägga upp den iallafall. 
Så sjukt rolig! 
hihi.
 

i skolan

Sitter i skolan nu och har data lektion. Blev precis färdig med ett oförberett prov, man skulle göra diagram och det skulle innehålla pizzor. Trevligt, speciellt när man är så sjukt hungrig som jag är nu.
Har bara en lektion kvar nu iallafall, sen ska jag hem!

Puss!

när vi pluggar...











...gör vi nästan allt utom det ;) Bilderna är tagna med mobilen, därför är det usel kvalité!


hjälp!

min lillasyster har tömt sin godislåda.... :o

krångel

Jag vill ha tillbaka min kamerasladd, och jag vill ha tillbaka skrivaren. Har massa kort från nyår och mellandagarna, men det funkar ju inte att lägga in. Känns ju knappast som att det är någon idé att lägga in kort från nyår nu liksom..haha, och då är skrivaren ändå inte uppe än. Lär väl ta till sommarlovet innan jag får fram allt.



En bild från i sommras när jag och liza va i stockholm, sjukt härligt!

nytt år, ny blogg.

Hundra försök senare...



Det fick bli som det blev. Enjoy ;)



Välkommen till våran nya blogg!

                                                       

RSS 2.0